Forsendelsesinformation

Alle vigtige forsendelsesoplysninger på et øjeblik:

- Behandlings- og produktionstid til afsendelse: Tillad venligst 2-5 hverdage, før din ordre behandles og produceres på forsendelsestidspunktet.

- Sporingsnummer: Du modtager dit sporingsnummer umiddelbart efter redigering og produktion er afsluttet. Det tager cirka 1-3 dage, før sporingsnummeret vises på sporingssiden.

Yderligere forsendelsesoplysninger under COVID-19-pandemien

Vi er heldige at have solide partnerskaber med vores partnere i Kina, hvilket i høj grad har hjulpet os med at opretholde vores drift bedst muligt under COVID-19 (coronavirus) pandemien. Vi har arbejdet ihærdigt siden februar 2020 for at følge med i den skiftende situation i leveringer rundt om i verden og arbejder med alle tilgængelige ressourcer for at foretage ændringer, hvor det er muligt, for at sikre, at ordrer bliver leveret så hurtigt som muligt bliver leveret.

- Leveringstid: Alle produkter tager mellem 5 og 12 hverdage fra afsendelsestidspunktet. Forsendelse er gratis og foregår hos DHL og lignende fragtserviceudbydere.

Desværre, på trods af vores bedste indsats, KAN der nogle gange være forsinkelser på grund af pandemien, som desværre er uden for vores kontrol:

1. Før varerne afsendes

- Forskellige områder kan være midlertidigt berørt af nedlukninger eller serviceafbrydelser (inklusive vores her i Kina), så pakker kan blive tilbageholdt i en periode hos det relevante fragtfirma i forsendelseslandet (værste fald 2-5 ekstra hverdage til normalt Behandlingstid).

- Lockdowns kan medføre, at levering af produktionskritiske materialer til dine produkter suspenderes i en periode (i værste fald 2-5 ekstra arbejdsdage til den normale behandlingstid).

- Vi i Kina kan selv blive ramt af fornyede forretningsbegrænsninger på grund af nedlukninger; personalereduktioner eller midlertidige totale lukninger kan ikke udelukkes (ingen nøjagtig forudsigelse mulig).

- Hvis der er ændringer i leveringsadressen, bedes du kontakte os via vores kontaktformular.

2. Efter levering af varerne

- Forskellige områder kan være midlertidigt påvirket af lockdowns eller virksomhedsstop, derfor kan pakker, der allerede er afsendt, ligge hos det respektive leveringsfirma i nogen tid (i værste fald 2-5 ekstra hverdage til den normale forsendelsestid).

- På grund af den kraftige stigning i online-ordremængder kombineret med reduceret bemanding, er told- og importstationerne, som du eventuelt skal betale importafgifter til, også mere belastede end normalt, hvilket betyder, at behandlingen af ​​din import kan tage længere tid (i værste fald) sag, 2-5 ekstra arbejdsdage til normal forsendelsestid).

- Lockdowns kan betyde, at personlig levering til din hoveddør ikke længere er tilladt på grund af smitterisiko. Pakker vil så i stigende grad blive afleveret på din lokale pakkestation og vil ligge der, indtil du afhenter dem, eller indtil levering er tilladt igen ( ingen nøjagtig forudsigelse mulig).

- Flyselskabets fragtplads og rutetilgængelighed vil være langsomme til at vende tilbage til præ-pandeminiveauer (i værste fald 2-5 ekstra hverdage til normal forsendelsestid).

- Hvis du har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte os via vores kontaktformular.

Vi vil fortsætte med at opdatere denne side med de seneste oplysninger, vi har fra vores forsendelsespartnere om forsinkelser og områder, hvor nogle af de tjenester, vi bruger, ikke er i stand til at acceptere leveringer.

Vi takker for din tålmodighed og forståelse. Hold dig sund!